Finalisten Beste Zelfzorgadviseur 2023 bekend

geplaatst op: 12 april 2023

De finalisten voor de verkiezing tot Beste Zelfzorgadviseur 2023 zijn bekend! De vier finalisten zijn na de digitale toetsrondes en het bezoek van de mysteryshoppers als beste uit de bus gekomen. Op 10 mei verschijnen zij voor de jury en op 6 juni wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de finale, gepresenteerd door Art Rooijakkers.

De vier finalisten zijn vorige week verrast door hun collega’s die het goede nieuws bekendmaakten. De toppers in zelfzorgadvisering die voor de jury zullen verschijnen zijn:

  • Monique Huiberts, DA, Den Helder
  • Linda Pronk, Etos, Warmerhuizen
  • Stef Ketelings, Kruidvat, Born
  • Nathalie van Wijk-Visser, Trekpleister, Bodegraven

Vakjury

Onder de finalisten zijn kandidaten die al eerder de halve finale of finale hebben bereikt. Zo is Monique Huiberts van DA voor het derde jaar op een rij finalist en zijn Stef Ketelings van Kruidvat en Nathalie van Wijk-Visser van Trekpleister al eerder doorgedrongen tot de halve finale. Ook dit jaar hebben zij de toetsenrondes goed doorstaan en twee finalisten hebben bij de mysteryaankopen zelfs 90 van de 100 punten gescoord. Het wordt dus spannend op 10 mei als de finalisten voor de jury olv IVM-directeur Ruud Coolen van Brakel verschijnen.

Bekijk hier de video van de Jurydag 2022

Finale bijwonen

De finale wordt georganiseerd op 6 juni 2023 in Hart van Holland te Nijkerk. Art Rooijakkers presenteert de feestelijke finale, samen met cabaretduo MiER. Het evenement vindt plaats van 18.00 tot 21.30 en gasten worden ontvangen met een walking diner. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wil jij bij de finale aanwezig zijn en je collega’s aanmoedigen? Schrijf je dan snel in via deze link.