Gezond zijn en blijven

Jouw Erkend Specialist in Zelfzorg helpt jou graag om gezond te worden, maar ook om gezond te blijven. We denken graag met jou mee om jouw gezondheid op peil te houden en klachten te voorkomen.

 

Bijvoorbeeld met deskundig advies over vitamines en mineralen of met de juiste producten op het gebied van slaap of stress. Preventie, ofwel het voorkomen van gezondheidsproblemen, is immers belangrijker dan ooit.

 

Ook als je last hebt van kleine kwalen, proberen we erachter te komen hoe deze zijn ontstaan. We geven je leefstijladviezen en tips zodat je de klachten in het vervolg kunt voorkomen.

 

 

Jouw gezondheid, onze zorg Vind jouw drogist!
Erkend Specialist

Kleine kwaal?

snel weer beter
Erkend Specialist

Lekker in je vel

meer dan verzorging
Erkend Specialist

Jouw drogist

altijd dichtbij
Erkend Specialist

Meer over de drogist

verantwoorde zorg

Jouw gezondheid op peil

We zorgen samen met jou graag voor jouw gezondheid. Je gezond voelen, is veel meer dan de afwezigheid van ziekte, volgens het instituut voor Positieve Gezondheid. De Erkend Specialist adviseert jou graag, zodat jij (weer) lekker in je vel zit.

Je gezondheid houd je op peil met een gezond en gevarieerd voedingspatroon en voldoende beweging en ontspanning. Maar sommige mensen en op sommige momenten heb je wat extra ondersteuning nodig. Jouw Erkend Specialist in Zelfzorg geeft graag persoonlijk advies en weet welke vitamines, mineralen of andere gezondheidsproducten voor jouw situatie geschikt zijn.

Uit de praktijk

TrekpleisterZevenaar
"Een zwangere dame vroeg mij om maagzuurremmers. Ik vertelde dat die middelen bij zwangerschap beter niet gebruikt kunnen worden. Maagzuurbinders zijn een veiligere keuze. Ik gaf haar ook wat tips tegen misselijkheid."
DA drogisterijWinterswijk
"Bij oudere klanten willen wij graag weten waarom zij bepaalde vitamines willen kopen. Soms is het goed om bloed te laten prikken, zodat je gericht aan kunt vullen. We letten er ook op dat niet alle supplementen goed samen gaan met medicijnen."
DA drogisterij Uden
"Ik zie in mijn winkel regelmatig ouderen die ibuprofen willen kopen. Ik adviseer hen dat ze bij het slikken van bloedverdunners of andere medicijnen, beter paracetamol kunnen gebruiken. Dat heeft de minste bijwerkingen. Veel ouderen zijn blij met dit advies."
Meer praktijkverhalen

Test je kennis

Hoeveel weet jij over...

Griep?

Doe de kennistest Test je kennis Alle kennistesten

Vind jouw drogist

De Erkend Specialist in Zelfzorg in jouw buurt
Landkaart Centraal Bureau Drogisterijbedrijven