Jouw drogist

Altijd dichtbij

Zorgen voor je eigen gezondheid is belangrijker dan ooit. Of het nu gaat om kleine kwalen, persoonlijke verzorging of het voorkomen van gezondheidsklachten, de drogist staat voor jou klaar.

De drogist heeft een goede opleiding achter de rug en volgt elk jaar nascholing. Als drogisterij met de Groene Pus zijn wij Erkend Specialist in Zelfzorg en hebben we de deskundigheid en producten in huis om jou te helpen bij eenvoudige gezondheidsproblemen.

Bij een drogisterij met de Groene Plus is altijd een (assistent)drogist aanwezig voor persoonlijk advies. We zorgen graag voor jouw gezondheid, dus we vragen bij aankoop altijd of je nog informatie wenst en geven als dat nodig is een risicowaarschuwing.

 

 

 

 

Meer over de drogist Vind jouw drogist!
Erkend Specialist

Veilig gebruik

risicowaarschuwingen
Scaled
Erkend Specialist

Zelfzorg standaarden

overal hetzelfde advies
Erkend Specialist

Gezond zijn

en gezond blijven
Erkend Specialist

Lekker in je vel

meer dan verzorging

Uit de praktijk

TrekpleisterZevenaar
"Een zwangere dame vroeg mij om maagzuurremmers. Ik vertelde dat die middelen bij zwangerschap beter niet gebruikt kunnen worden. Maagzuurbinders zijn een veiligere keuze. Ik gaf haar ook wat tips tegen misselijkheid."
KruidvatBaarlo
"Mijn klant vroeg om een hoestmiddel en bij doorvragen bleken zijn hoestklachten al langer dan twee weken aan te houden. Ik heb geleerd dat je na 2 weken actie moet ondernemen en adviseerde hem om de huisarts te raadplegen. De man kwam terug om mij te bedanken; zijn klachten bleken inderdaad het gevolg van een beginnende longontsteking."
EtosHengelo
"Een klant komt geregeld in onze winkel om aftengel te halen. Wij adviseren hem een paar keer om niet zo lang zelf te dokteren. Hij kan beter langs de huisarts gaan om het plekje in zijn mond te laten checken. De klant komt later terug om ons te bedanken, hij was naar de dokter gegaan en er is wangslijmvlieskanker ontdekt." 
Meer praktijkverhalen

Test je kennis

Hoeveel weet jij over...

Pijnstillers

Ben jij op de hoogte? Maak de kennistest Alle kennistesten

Vind jouw drogist

Vind de drogisterij met de Groene Plus in jouw buurt
Landkaart Centraal Bureau Drogisterijbedrijven