Meer dan verzorging

Lekker in je vel

De drogist is niet alleen jouw gezondheidsspecialist bij kleine kwalen. We helpen jou ook om lekker in je vel te (blijven) zitten. Met cosmetica, verzorging en producten voor hygiëne en welzijn.

Cosmetica en verzorgingsproducten zijn er niet alleen voor ‘uiterlijk vertoon’. Dankzij drogisterijproducten zoals dagcrème, anti-zonnebrand, tandpasta of deodorant kun je klachten voorkomen en voel je je zekerder. Dat draagt bij aan jouw gevoel van welzijn, een van de belangrijke pijlers onder de brede benadering van gezondheid: Positieve Gezondheid.

Het CBD werkt nauw samen met de Nederlandse Cosmetica Vereniging, onder andere op het gebied van voorlichting, wetgeving en duurzaamheid.

 

 

 

 

Vind jouw drogist!
Erkend Specialist

Gezond zijn

en gezond blijven
Erkend Specialist

Kleine kwaal?

snel weer beter
Erkend Specialist

Jouw drogist

altijd dichtbij
Erkend Specialist

Meer over de drogist

verantwoorde zorg

Test je kennis

Hoeveel weet jij over....

Vakantiekwalen

Ben jij op de hoogte? Maak de kennistest Alle kennistesten
EtosVaassen
"Onze collega is een drogist in hart en nieren. Zij heeft in de loop der jaren veel klanten erop gewezen dat huidproblemen, zoals eczeem, vanuit de darmen kunnen komen. Een crème is een symptoombestrijder, en zij adviseert om ook wat aan de oorzaak te doen. Bijvoorbeeld met een gezond voedingspatroon of een product dat een gunstige werking heeft op de darmflora. Veel klanten zijn daarmee geholpen. In welke winkel zij ook werkt; haar klanten reizen altijd met haar mee." 
DA DrogisterijDrunen
"Mijn klant dacht dat haar dochtertje een koortslip had. Door de juiste vragen te stellen, kwam ik erachter dat het krentenbaard was en ik heb hen aangeraden om naar de dokter te gaan."
KruidvatMaastricht
"Mijn klant vraagt om een product tegen erge jeuk. De huid is onrustig met open plekken. Ik adviseer geen product tegen jeuk, maar een bacteriedodend doucheproduct. Binnen een week is mijn klant van de jeuk af."

Vind jouw drogist

Vind de drogisterij met de Groene Plus in jouw buurt
Landkaart Centraal Bureau Drogisterijbedrijven