Inschrijving uitreiking Beste Zelfzorgadviseur geopend

geplaatst op: 11 maart 2022

Wie wordt de Beste Zelfzorgadviseur 2022? Op 6 april 2022 wordt de winnaar van dit jaar bekendgemaakt tijdens een feestelijk event dat wordt gepresenteerd door Tanja Jess.

Monique Huiberts (DA), Ingrid Mulder (Etos), Josien Hageman (Kruidvat), Jeanet Lens (Trekpleister) en Marre Bax (zelfstandig) zijn dit jaar de vijf (assistent)drogisten die hun klanten het beste adviseren over zelfzorggeneesmiddelen.

Verrassend event

De uitreiking wordt een extra feestelijk live event, waarbij iedereen ook digitaal kan aansluiten. De medewerkers van de drogisterij verdienen in deze bijzondere tijd letterlijk een podium, vindt de organisatie van de Beste Zelfzorgadviseur, daarom wordt het een avond met diner, muziek, gastsprekers en andere verrassingen. Het wordt een bijzondere bijeenkomst voor de aanwezigen in de zaal, maar zeker ook voor het publiek dat online naar de uitreiking kijkt. Mis deze leuke avond niet en schrijf je hieronder in als online deelnemer.

Online meedoen!

Iedereen kan live meegenieten! Collega’s of bekenden die de finalisten aan willen moedigen tijdens de uitreiking (misschien zelfs met het hele team) of die nieuwsgierig zijn hoe de verkiezing verloopt, kunnen zich aanmelden als online deelnemer. Als online kijker doe je actief mee aan het programma en kun je de kandidaten geluk wensen.

Belang verkiezing

In de drogisterij werken 10.000 vakmensen met een erkend diploma. We geven 64 miljoen gezondheidsadviezen per jaar. Een goed advies over zelfzorg is belangrijk, daarom organiseren we jaarlijks de Verkiezing tot Beste Zelfzorgadviseur. Drogisten en assistent-drogisten kunnen elk jaar meedoen aan deze verkiezing die de beste adviseur in zelfzorggeneesmiddelen in het zonnetje zet. Ook het belang van de drogist als Erkend Specialist in Zelfzorg wordt voor het voetlicht gebracht. Kennis en deskundig advies over zelfzorggeneesmiddelen staan centraal. De Erkend Specialist in Zelfzorg is goed opgeleid en volgt jaarlijks nascholing om klanten van het beste advies te voorzien.

  • Schrijf je snel in als online deelnemer via deze link