Inschrijven Beste Zelfzorgadviseur 2023

geplaatst op: 3 november 2022

Vind jij de advisering over zelfzorggeneesmiddelen en gezondheid ook een van de leukste kanten van jouw vak? Geef je dan op voor de verkiezing Beste Zelfzorgadviseur 2023! Test je kennis en wie weet sta je straks in de finale.

De planning van de verkiezing is veranderd: de digitale toetsen vinden pas in januari plaats en niet in de drukke maand december. En de feestelijke uitreiking vindt plaats op 6 juni 2023.  Het CBD organiseert op die dag twee evenementen op één locatie: de tweede editie van het Zelfzorgcongres en de uitreiking van de Beste Zelfzorgadviseur 2023! Geïnteresseerden kunnen dus bij beide evenementen aanwezig zijn: ’s middags vindt het Zelfzorgcongres plaats en ’s avonds volgt de feestelijke uitreiking van de Beste Zelfzorgadviseur. Het belooft dus een zeer interessante dag te worden voor iedereen die betrokken is bij de drogisterijbranche en zelfzorg. Laat je ’s middags bijpraten door topsprekers over de stand van zelfzorg in Nederland en vier ’s avonds de bekendmaking van de Beste Zelfzorgadviseur mee! Mis het niet en noteer 6 juni 2023 alvast in je agenda.

Schrijf je in!

Heb jij je nog niet ingeschreven? Of ken je een collega die voor deze mooie titel en bijbehorende prijzen in aanmerking komt? Schrijf jezelf of je collega dan snel in via deze link, inschrijven kan tot eind december 2022. Je vindt hier ook alle overige informatie over de verkiezing.

Interview winnares Josine Hageman

In de november-uitgave van Lijfblad staat de winnares van 2022 in het zonnetje: Josine Hageman van Kruidvat ’s Heerenberg. Zij vertelt over haar passie voor het vak en het belang van persoonlijke face-to-face advisering bij de verkoop van zelfzorggeneesmiddelen.