Drogist is onmisbaar

Vitale beroepsgroep

De drogist is door de overheid erkend als vitale beroepsgroep en helpt om ons land draaiende te houden tijdens de coronacrisis.

De Erkend Specialist in Zelfzorg met de Groene Plus heeft zich laten zien als dé laagdrempelige gezondheidsadviseur die dichtbij de klanten staat en verantwoorde zorg geeft. Zo ontlasten we de drukbezette zorgketen en helpen we de consument in onzekere tijden.

Het CBD is trots dat alle medewerkers in de drogisterij elke dag klaarstaan voor klanten met vragen over gezondheid, verzorging en hygiëne. Van filiaalmanager of eigenaar tot (assistent)drogist, van kassamedewerkers tot vakkenvullers!

 

 

 

 

Meer over de drogist Vind jouw drogist!
Erkend Specialist

Corona-zelftesten

bij de drogist
Erkend Specialist

Vitale beroepsgroep

achtergrond

Veiligheid voor klant en medewerker

Als persoonlijk adviseur in gezondheid zorgen drogisten goed voor elkaar én voor klanten. Direct na het uitbreken van de coronacrisis heeft de sector, onder regie van het CBD,  afspraken vastgelegd in het protocol Bescherming en Veiligheid.

 

Het Protocol Bescherming en veiligheid medewerkers en klanten drogisterijbranche wordt steeds aangepast aan de actuele situatie. Het protocol veiligheid is vervallen per 11 april 2022.

 

Test je kennis

Hoeveel weet jij over...

Griep

Ben jij op de hoogte? Maak de kennistest Alle kennistesten

Vind jouw drogist

Vind de drogisterij met de Groene Plus in jouw buurt
Landkaart Centraal Bureau Drogisterijbedrijven