Nieuwe digitale nascholing 'Zorg dat je bijblijft' is bijna klaar

16 december 2015

Nog even en dan is het zover! Met trots lanceert de drogisterijbranche medio januari 2016 een compleet vernieuwde nascholing voor assistent-drogisten en drogisten. Onder het motto ‘Zorg dat je bijblijft’ hebben alle (assistent-)drogisten straks toegang tot een volledig digitale en interactieve nascholing op www.nascholingdrogisterij.nl. Hiermee kunnen ze continu hun kennis en adviesvaardigheden actueel houden zodat ze de klanten altijd het beste advies kunt geven. Ook blijven ze op de hoogte van interessant nieuws uit de drogisterijwereld via de speciale nieuwspagina. En: de magazines kunnen ze ook op hun smartphone of tablet doen.

Vandaag is de nieuwe nascholing uitgebreid getest door verschillende gebruikers uit de drogisterijbranche. Omdat 'Zorg dat je bijblijft' toegankelijk is op alle mobiele apparaten werd het digitaal platfrom getest op allerlei apparaten. De testers waren erg enthousiast over de nieuwe opzet van de nascholing. "Dit is een grote stap voor de nascholing voor drogisten. Het continue leren zorgt ervoor dat hun kennis altijd actueel blijft", aldus een tester. Ook het frisse ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van het platform vielen in de smaak.


De groep testers is geconcentreerd aan de slag met de nascholing

Vanaf medio januari 2016 wordt de nieuwe nascholing gelanceerd en kunnen (assistent-)drogisten met het platform aan de slag. Ben je benieuwd geworden naar de nieuwe nascholing 'Zorg dat je bijblijft'? Hier vind je meer informatie.