'Zorg dat je bijblijft' verrast deelnemers

18 juli 2016

Ruim een half jaar nadat het Nascholingsplatform ‘Zorg dat je bijblijft’ is geïntroduceerd, zijn er al deelnemers die de eerste vijf magazines hebben afgerond. Dit zijn de eerste (assistent)drogisten die via het platform aan de nieuwe vereisten voor nascholing in de drogisterijbranche hebben voldaan.

Verrassingsbezoek

De projectgroep van het Nascholingsplatform feliciteerde hen op donderdag 14 juli tijdens een verrassingsbezoek. Vijf deelnemers van verschillende formules werden in het zonnetje gezet met een bos bloemen en een koffer met verwenpakket vol private label-producten van de diverse organisaties. Susan Lether (Trekpleister/Kruidvat), Michiel Maartens (D.I.O.), Dani Moedikdo (DA), Anique van Alphen (Etos), Marten Hummel en Irene van Berkum (CBD) toerden de hele dag samen door het land om de deelnemers te feliciteren. De komende weken kun je in verschillende media lezen hoe de deelnemers het verrassingsbezoek en het Nascholingsplatform hebben ervaren.

Wil jij jouw vakkennis als (assistent)drogist ook up-to-date houden? Schrijf je dan in op www.nascholingdrogisterij.nl. Het interactieve karakter van 'Zorg dat je bijblijft' maakt leren leuk en voordat je het weet heb je ook vijf magazines afgerond.